Whitepaper

OutSystems + Azure: 1 + 1= 3 

Low-code development maakt het ontwikkelen van nieuwe applicaties vele malen sneller, en verlaagt daarbij ook nog de beheerskosten van bestaande applicaties. OutSystems is in onze visie beter toegerust om u te helpen uw digitale transformatie beheerst te versnellen, dan andere Low-code platforms. Met name in een Microsoft-omgeving. Maar hoe haalt u de maximale waarde uit een Low-code platform als OutSystems? Dat leest u in deze paper.

In deze paper leert u:

  • Meer over de voordelen van Low-Code en OutSystems.

  • Meer over de toegevoegde waarde van de combinatie OutSystems en Azure.

  • Tips en inzichten rondom het flexibel integreren van OutSystems met uw bestaande architectuur voor maximale snelheid, schaalbaarheid, innovatie en veiligheid.

De maximale meerwaarde uit OutSystems in combinatie met Azure 

Voor de maximale toegevoegde waarde van OutSystems, moet u het flexibel integreren met uw bestaande applicatielandschap. De combinatie van het PaaS platform Azure en OutSystems is daarbij bij uitstek geschikt om uw IT-landschap en applicatie-ontwikkeling meer flexibel, schaalbaar, en veilig te maken. 

De combinatie van Azure en OutSystems maakt het daarnaast mogelijk om onderscheidende, innovatieve dienstverlening te bieden. Zoals de services gebaseerd op artificial intelligence. 

Als u echt het verschil wil maken met Low-code, raden wij u ten slotte aan om uw IT-afdeling in te richten op basis van DevOps. Alleen zo benut u ten volle de kracht die Low-code biedt op het gebied van snelheid, innovatie en beheersbaarheid. 

Wilt u deze en andere inzichten ook niet missen? Download dan nu de whitepaper. 

Bekijk de whitepapers