Whitepaper

Massively Scaling Mobile Apps

Hoe stabiel zijn Apps die worden gerealiseerd met behulp van Low Code platforms zoals OutSystems? In deze paper leest u alles over de robuustheid van apps gebouwd op OutSystems, zoals getest bij een mobiel bankieren App op Black Friday.

In deze paper leert u:

  • Meer over de gedistribueerde architectuur van OutSystems.

  • De opzet van een experiment om de schaalbaarheid van OutSystems te testen.

  • De resultaten van die stress-test met screenshots van CPU-load en conclusies.

Een schaalbaar Low Code platform in de praktijk testen 

Mensen hebben hoge verwachtingen van de prestaties van bedrijfsapplicaties. Die verwachtingen zijn gebaseerd op hun ervaringen met consumenten apps, die door miljoenen worden gebruikt. Vanuit het oogpunt van een gebruiker zijn consequent goede prestaties een gegeven; alles wat minder is, is een trigger voor het verlaten van de app. Dit was een uitdaging die OutSystems dringend wilde aanpakken. 

Het OutSystems platform voor de ontwikkeling van low-code is ontworpen om verticaal en horizontaal te schalen. De onderliggende gedistribueerde architectuur is Enterprise-grade. Het platform past zich daarom aan en kan uitgroeien tot implementaties die miljoenen gebruikers ondersteunen met geautomatiseerd resourcebeheer en optimalisatie 

In deze paper, deelt OutSystems het scenario, de Setup en de test waarmee ze precies bewezen hoe massaal schaalbaar het OutSysteems platform is. 

Wilt u de uitkomsten van deze test ook niet missen? Download de paper nu. 

Bekijk de whitepapers